Skip to main content

Αποστολή στο Τελ Αβίβ για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα με στόχο να διευρύνουν στο 5-0 το αήττητο εκτός έδρας σερί τους στην εφετινή διοργάνωση.

Στην πάντοτε «θερμή» έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός (22/11, 21:05), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Η πειραϊκή ομάδα έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» μακριά από το ΣΕΦ την περασμένη εβδομάδα, όταν πέρασε με 82-71 από το Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Απέναντί του όμως αυτή τη φορά θα είναι μια ισχυρή στο γήπεδό της ομάδα, όπως μαρτυρούν οι τέσσερις νίκες έναντι μίας ήττας στην έδρα της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League δίνοντάς τους μικρό χρόνο συμμετοχής.

Ένας γνώριμος παίκτης θα περιμένει τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, που είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά τη σεζόν 2019-20.

Ο Αμερικανός γκαρντ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη Μακάμπι, με τη φανέλα της οποίας κάνει εξαιρετική σεζόν έχοντας μέσο όρο 16 πόντους μ.ο. ανά αγώνα, 5,5 ασίστ και 1,1 κλέψιμο, ενώ με τον Λορένζο Μπράουν (15,5 π.μ.ο.) συγκροτούν ένα δυνατό περιφερειακό δίδυμο στη Μακάμπι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει ρεκόρ 4-4 συνολικά στη Euroleague φέτος, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στη 2η θέση με 6-2.