Skip to main content

Ρονάλντο: Μιλήστε για μένα μαζί μου, όχι με τους άλλους παίκτες

Reuters

Ο CR7 διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η σύγκρουσή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα επηρεάσει την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαβεβαίωσε σήμερα (21/11) ότι η ανοιχτή σύγκρουσή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «δεν θα κλονίσει» την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, το οποίο ξεκινά για τους Ίβηρες την Πέμπτη εναντίον της Γκάνας (8ος όμιλος).

Ο 37χρονος CR7 εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν είχε καμία αμφιβολία πως το πρόσφατο επεισόδιο, αυτή η συνέντευξη» στη βρετανική τηλεόραση, όπου δήλωσε ότι ο σύλλογός του τον έχει προδώσει, «όπως άλλα επεισόδια που συμβαίνουν μερικές φορές, μπορεί να ταρακουνήσει έναν παίκτη αλλά δεν θα ταρακουνήσει την ομάδα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «έλαβε τα κατάλληλα μέτρα» ως απάντηση στα υβριστικά σχόλια του Ρονάλντο εναντίον του προπονητή του, σε συνέντευξή του.

Ο Ρονάλντο από την πλευρά του αρνήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση με τον συμπαίκτη του στην Εθνική και τους «Κόκκινους Διαβόλους» Μπρούνο Φερνάντες, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται να μαρτυρεί μια κάποια ψυχρότητα μεταξύ των δύο παικτών.

«Έχω φοβερή σχέση μαζί του. Το αεροπλάνο του άργησε και τον ρώτησα αν είχε έρθει με πλοίο, αστειευόμουν μαζί του», διαβεβαίωσε ο CR7.

«Υπάρχουν πάντα συζητήσεις, χώρος για φήμες, το ξέρω… Αλλά η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά εξαιρετική. Μην μιλάτε όμως για εμένα με τους άλλους παίκτες, μιλήστε μαζί μου, αυτό θα ήταν υπέροχο», κατέληξε μετά από μια 20λεπτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στα πορτογαλικά.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας παίζει στο πέμπτο του και πιθανότατα τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία που σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ.

naftemporiki.gr