Skip to main content

Στις καθυστερήσεις απέφυγε ήττα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Τούμπα, όπου ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε τον ΠΑΟΚ άμεσα με ήττα καθώς προηγούνταν με 2-0 έως το 81ο λεπτό, αλλά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ο Ολιβέιρα που έσωσε το βαθμό για τον «Δικέφαλο».

Η μακεδονική ομάδα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα και σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε με τραυματισμούς τους νεαρούς Λύρατζη και Τσαούση.

Προϊόντος του χρόνου οι Αρκάδες ισορρόπησαν την αρχική πίεση των γηπεδούχων και σε μια προσπάθεια του Σίτο (28΄) η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κοτάρσκι, με τον Κροάτη να μπλοκάρει την προσπάθεια του Μπαρτόλο πέντε λεπτά ύστερα.

Ακολούθως ο Παπαδόπουλος έκανε σωτήρια επέμβαση στο πλασέ του Ολιβέιρα (44΄) και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η πρώτη «ψυχρολουσία: από φάουλ του Σίτο, ο Ατιένζα είδε την κεφαλιά του να πηγαίνει στην οριζόντια δοκό, αλλά ο Στάνκο σκόραρε με νέα κεφαλιά.

Στο 51΄ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, σε πάτημα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον Κρέσπι και ο Τιλίκα δεν λάθεψε από τα 11 βήματα γράφοντας το 0-2 στο 54΄ (η φάση εξετάστηκε από το VAR).

Στο 81΄ η μπάλα στήθηκε εκ νέου στην άσπρη βούλα αλλά στην απέναντι περιοχή (πέναλτι του Γκαρντάφσκι στον Κωνσταντέλια) και ο Κούρτιτς μείωσε σε 1-2.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Πελοποννήσιοι θα φύγουν με τη νίκη από την Τούμπα, ο Ολιβέιρα ισοφάρισε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, από κόρνερ του Νάρεϊ.