Skip to main content

Ο Βόλος συνέχισε τις υψηλές πτήσεις

Ακόμη μία νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, την πέμπτη σε οκτώ αγώνες και τέταρτη συνεχή, σημείωσε ο Βόλος, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, που έφτασε στην επιτυχία με ανατροπή, μετρά ήδη 17 βαθμούς και είναι μόνη δεύτερη αλλά με παιχνίδι περισσότερο από τις υπόλοιπες, όπως και οι Βοιωτοί, που παραμένουν χωρίς νίκη στην προτελευταία θέση.

Το σκορ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας άνοιξαν στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Μουτίνιο, κι αφού η μπάλα άγγιξε την εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού του Κλέιμαν.

Ατυχώς γι΄ αυτούς, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να κρατήσουν το προβάδισμα, καθώς στο 62΄ ο Τσοκάνης ισοφάρισε με το τρίτο φετινό τέρμα του, όλα στα τελευταία δύο παιχνίδια (είχε σημειώσει 2 στη νίκη με Λεβαδειακό, 3-2), ύστερα από φάση διαρκείας.

Η ανατροπή συντελέστηκε πέντε λεπτά μετά την ισοφάριση, με τον Μεθκίδα να σεντράρει και τον Ντέλετιτς να γράφει το τελικό 2-1 σουτάροντας με το αριστερό.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να σώσει το βαθμό αλλά ο Κλέιμαν σταμάτησε τον Μεχία στο 84΄, ενώ στο 87΄ ο Εσκοβάλ απομάκρυνε επί της γραμμής την προσπάθεια του Τσιριγώτη.

naftemporiki.gr