Skip to main content

Νίκη με ακριβό τίμημα για την Μίλαν στο «Καστελάνι»

Η Μίλαν νίκησε την Έμπολι με 3-1 στο «Κάρλο Καστελάνι», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ξεπερνώντας τις πολύ μεγάλες ατυχίες και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όλα έγιναν προς το τέλος του αγώνα, καθώς έως το 79ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 0-0. Το σκορ άνοιξε στο σημείο εκείνο ο Ρέμπιτς, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα της Τοσκάνης ο Μπαϊράμι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας είχε όμως ακόμα συγκινήσεις, καθώς στο 90΄+4 ο Μπαλο-Τουρέ ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι και στο 90΄+7 ο Λεάο διασφάλισε τη νίκη των «Ροσονέρι», σε ένα τρελό φινάλε.

Όμως, ήταν επιτυχία που κόστισε πολύ ακριβά, καθώς οι Λομβαρδοί έχασαν σε ένα παιχνίδι τρεις παίκτες με τραυματισμούς. Οι Σαλεμάκερς, Καλάμπρια και Κγιάερ προστέθηκαν στους έξι παίκτες που βρίσκονται ήδη στα πιτ.

Τα σύννεφα μαζεύτηκαν λοιπόν στο Μιλάνο τη στιγμή που ξεκινά το τρομερό τρίπτυχο Τσέλσι-Γιουβέντους-Τσέλσι. Η νίκη όμως επιβεβαιώνει τον σπουδαίο χαρακτήρα και τη νικηφόρα νοοτροπία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια αυτή η ομάδα.

Η Νάπολι είναι ακόμα τρεις βαθμούς παραπάνω, αλλά τώρα η Μίλαν είναι 5 βαθμούς πιο μπροστά από την Ίντερ.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Νάπολι-Τορίνο 3-1 (6΄, 12΄ Ανγκισά, 37΄ Κβαρατσκέλια – 43΄ Σανάμπρια)
  • Ίντερ-Ρόμα 1-2 (30΄ Ντιμάρκο – 39΄ Ντιμπάλα, 75΄ Σμόλινγκ)
  • Έμπολι-Μίλαν 1-3 (90΄ +2 Μπαϊράμι – 79΄ Ρέμπιτς, 90΄+4 Τουρέ, 90΄ +6 Λεάο)