Skip to main content

Ο Τεμπάς λέει πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αποκτήσει τον Λεβαντόφσκι λόγω χρεών

«Η Μπάρτσα γνωρίζει τέλεια τους κανόνες οικονομικού ελέγχου και την οικονομική της κατάσταση». Αυτά είναι τα λόγια του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, όπως ανέφερε η Marca, σχετικά με τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να υπογράψει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Οι κανόνες υπάρχουν για να αποφευχθούν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν τον Ντε Γιονγκ, τον Πέδρι ή τον Πεπίτο Πέρεθ. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα έσοδα. Η “Μπάρτσα” έχει συσσωρεύσει πολλές απώλειες τα τελευταία χρόνια και πρέπει να “γεμίσει το ντουλάπι”. Μέχρι σήμερα δεν μπορούν να υπογράψουν τον Λεβαντόφσκι», βροντοφώναξε ο επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του συλλόγου, ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα προέτρεψε τον πρόεδρο της LaLiga να πάψει να ασχολείται με τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα.

Το αντίο του Πολωνού επιθετικού στην Μπάγερν φαίνεται πλέον βέβαιο. Από την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα, ο διεθνής σέντερ φορ παραδέχτηκε την επιθυμία να τελειώσει την εμπειρία του στο Μόναχο, παρά το συμβόλαιο ενός ακόμη έτους που τον δεσμεύει με τους Βαυαρούς.

«Η ιστορία μου με την Μπάγερν Μονάχου τελείωσε, δεν βλέπω καμία πιθανότητα να παίξω ξανά σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν θέλω να παίζω πια εκεί, η Μπάγερν είναι σοβαρός σύλλογος και δεν νομίζω ότι θα με κρατήσει γιατί ξέρουν τις σκέψεις μου. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση κι ελπίζω να μην το μπλοκάρουν», είπε ο Λεβαντόφσκι.

Όσο για τις επαφές με τους «Μπλαουγκράνα»; «Είμαι αισιόδοξος για την υπογραφή με την Μπάρτσα; Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Μετά το Nations League θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για την κατάσταση, αλλά δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω στη Μπάγερν».