Skip to main content

Βόλεϊ: Προχώρησαν με νίκες οι «αιώνιοι»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχώρησαν με νίκες στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να παραμένουν στην κορυφή και τις «πράσινες» να ακολουθούν στην 2η θέση (ισοβαθμούν με τον Πανναξιακό).

Η ομάδα του Πειραιά έκανε προπόνηση στο Ρέθυμνο επί της τοπικής ομάδας (0-3), σε παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Τα σετ: 17-25, 8-25, 15-25).

Σχετικά εύκολα επιβλήθηκε και ο Παναθηναϊκός του ΑΟ Θήρας (3-0), στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας.

Οι γηπεδούχες επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους, πήραν τα δύο πρώτα σετ (25-21, 25-22) και στο τρίτο έκαναν… περίπατο (25-17).

 

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.