Skip to main content

Συμφωνία-μαθούθ της Μπαρτσελόνα με το Spotify

H Mπαρτσελόνα που βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση της σύγχρονης ιστορίας της, προσπαθεί να ανακάμψει και όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ πέτυχε μία εξαιρετική συμφωνία με τον μουσικό κολοσσό Spotify, η οποία θα της αποφέρει 280 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία! 

Η χορηγία περιλαμβάνει  τις φανέλες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, την προπονητική φανέλα και τα δικαιώματα και για την ονομασία του «Καμπ Νου» από την επόμενη σεζόν.

Η προηγούμενη σύμβαση των Καταλανών για τις φανέλες απέφερε ετησίως 55 εκατομμύρια ευρώ από την Rakuten, 10 εκατομμύρια από την Beko και 3.5 από την Stanley.

Η πλατφόρμα Spotify αποτελεί μία σουηδική εταιρία μουσικής ροής, η οποία από το 2008 μέχρι και σήμερα μετρά 180 εκατομμύρια συνδρομητές και ιδρύθηκε από τον Ντάνιελ Εκ σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ο Εκ, μάλιστα, είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, προσπάθησε πρόσφατα ανεπιτυχώς να αγοράσει την Άρσεναλ ενώ το Spotify έχει συνάψει μικρότερες συμφωνίες με την Μπόκα Τζούνιορς, την Σάο Πάολο και την Σάντος.

naftemporiki.gr