Skip to main content

Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός στο β΄ γύρο του διπλού για Σγουρόπουλο/Σιντορένκο

Με ήττα και αποκλεισμό έκλεισε για την ελληνική πλευρά η τρίτη μέρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21, που διεξάγεται στο Σπα του Βελγίου.

Στο διπλό Νέων ανδρών ήρθε η αρνητική εξέλιξη με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Ρώσο συμπαίκτη του Βλαντιμίρ Σιντορένκο να χάνουν στο β΄ γύρο γύρο και να μένουν έξω από τα προημιτελικά.

Οι δυο τους έδωσαν απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση με τους Ματσιέ Κολοτζιέτσικ/Βλάντισλαβ Ούρσου από την Αυστρία και τη Μολδαβία αντίστοιχα. Με όλα τα σετ να είναι «κλειστά» και να κρίνονται στις λεπτομέρειες, το ελληνορωσικό δίδυμο κάμφθηκε με 3-1 κι έχασε στον πρώτο του αγώνα τις ελπίδες για διεκδίκηση μεταλλίου.

Η ελληνική αγωνιστική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνεχίζεται πλέον στο απλό Νέων ανδρών και τις υψηλές βλέψεις που εμφανίζει ο Σγουρόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος το 2019 προκρίθηκε στα νοκ άουτ ως νικητής του 3ου γκρουπ και αύριο στις 12:00 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει στη 16άδα τον Ιταλό Κάρλο Ρόσι.