Skip to main content

Με ηγέτη τον Μέικον η ΑΕΚ διέλυσε το Περιστέρι (91-59)

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον νεοαποκτηθέντα Ντάριλ Μέικον Τζούνιορ να κάνει τη διαφορά στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ (18 πόντους), η Ένωση διέλυσε με 91-59 το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League..

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου με την άνετη επικράτησή της βρέθηκα ξανά στην κορυφή με ρεκόρ 10-4 (σιοβαθμεί με το Λαύριο), αντίθετα το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη υποχώρησε σε 8-6.

Με… όπλο την άμυνά της, η ΑΕΚ έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στο στόχο της από τη δεύτερη περίοδο, όταν και περιόρισε το Περιστέρι στους 11 πόντους. Με επιμέρους σκορ 25-11 οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με διαφορά… ασφαλείας στ΄ αποδυτήρια για το πρώτο μέρος (44-28) κι έκτοτε… δεν κοίταξαν πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τραγικά ποσοστά έξω από τα 6.75 (3 στα 16 τρίποντα), γεγονός που τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο ΟΑΚΑ.

Εντυπωσιακός ήταν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ντάριλ Μέικον Τζούνιορ. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Άξιοι συμπαραστάτες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ένωσης οι Γιανίκ Μορέιρα (15π.), Γιόνας Ματσιούλις (13π.) και Λίνος Χρυσικόπουλος (11π.).

Από το Περιστέρι των 12 λαθών ξεχώρισε ο Μάρβιν Τζόουνς με 12 πόντους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.