Skip to main content

Μεταγραφική κινητικότητα στη Βέροια

Δύο αποδεσμεύσεις και μία μεταγραφή ανακοίνωσε η Βέροια, που αποχαιρέτησε τους Στέλιο Μαραγκ, Σισίνιο Γκονθάλες Μαρτίνες και υποδέχθηκε τον Χαλιφά Σουλέ.

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαραγκό και Sisinio Gonzalez Martinez και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση.

Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση του διαζυγίου ακολούθησε η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτή του Μοχάμεντ Χαλιφά Σουλέ, που υπέγραψε ως το καλοκαίρι:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Mohamed Halifa Soule. Ο 26χρονος μέσος, που γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει καταγωγή από τα νησιά Κομόρες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την “Βασίλισσα του Βορρά”».

Ο Σουλέ γεννήθηκε στις 12/11/1990 στη γαλλική πόλη Gonesse, έχει ύψος 1.74 και βάρος 72 κιλά. Έχεθ αγωνιστεί σε αρκετές γαλλικές ομάδες, όπως οι Εντέντ, Αλμπί και Μπεζιέρ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε την περίοδο 2012-2016, μετρώντας 74 συμμετοχές και 4 γκολ.