Skip to main content

Αναβολή στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στο Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης: Η ανακοίνωση της Super League

Η μετάλλαξη όμικρον και η τεράστια αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο το πρωτάθλημα της SL1, καθώς αρκετές ομάδες έχουν πολλούς ποδοσφαιριστές θετικούς στον Covid19. Ο ΠΑΟΚ και ο Απόλλων Σμύρνης είναι δύο από αυτές και όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Super League,αναβάλλονται οι αναμετρήσεις AEK-ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει της διοργανώτριας αρχής αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».