Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Τα Χανιά ακολούθησαν τον ΠΑΟΚ στους «16»

Μεγάλες στιγμές ζουν τα Χανιά, καθώς η ομώνυμη ομάδα προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου αποκλείοντας τον Πανθρακικό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Κρήτη και ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ, που σε «αδιάφορο» παιχνίδι έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Βόλο.

Οι Κρήτες ισοβάθμισαν με τους Θράκες στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου με 4 βαθμούς, αλλά προκρίθηκαν λόγω καλύτερης επίθεσης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, όταν στο 8΄ ο Ζδράβος ανέτρεψε τον Δεινόπαππα, ο Μασάδο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και στην επιστροφή της μπάλας ο Ρίκκα σκόραρε με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 19΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ψάλτη και πήραν προβάδισμα στο 53΄, όταν ο Χαβίτο βρήκε τον Νικόλτση, αυτός τον Μαρκόπουλο κι εκείνος με προβολή έγραψε το 1-2, αλλά στο 68΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Μασάδο ο Γκέσιος ισοφάρισε δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στον Βόλο, ο ΠΑΟΚ έχοντας ήδη προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική παρατάχθηκε κυρίως με παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 17΄ με τον Δημητριάδη, για να ισοφαρίσει στο 32΄ ο Αλαμανής για τον τοπικό Ολυμπιακό.