Στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Λίλα, καθώς ο Αλβανός διεθνής μέσος και η ομάδα του, ο ΠΑΣ Γιάννινα, συμφώνησαν με τους ”παρμέντσι” κι έτσι η νέα χρονιά θα βρει τον Λίλα να αγωνίζεται στο καμπιονάτο.
Σύμφωνα με τις αναφορές ιταλικών ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο Λίλα, που παίζει άλλα τόσα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα έχοντας καταγράψει 89 συμμετοχές και 6 γκολ, θα έχει πάντως δύσκολη αποστολή παίζοντας στην ουραγό του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ύστερα από 16 αγωνιστικές η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι κατέχει την 20ή θέση στην κατάταξη, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς τη στιγμή κατά την οποία η πρώτη ομάδα που βρίσκεται μια θέση έξω από τις τρεις τελευταίες που οδηγούν στον υποβιβασμό, η Αταλάντα (16η), έχει 15.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












