Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Βέροια, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε 1-1.
Η εδαφική ανωτερότητα των γηπεδούχων, που κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στο 67%, δεν απεικονίστηκε πάντως στη στατιστική, αφού οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου δεν μπορούσαν να κάνουν φάσεις.
Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Βέροια, καθώς στο 34ο λεπτό και σε λάθος γύρισμα του Φλίσκα προς τα πίσω ο Καϊκούτ έγινε αποδέκτης της μπάλας και βγήκε απέναντι στον Τσέναμο, που τον νίκησε στο τετ α τετ.
Στο 38΄ ο Γούλας νικήθηκε από τον Λόπεθ στην πρώτη καλή στιγμή της Ξάνθης και στο δίλεπτο 40΄- 42΄ έγινε κάτι σπάνιο, καθώς ο διαιτητής Παππάς έδειξε δύο φορές το σημείο του πέναλτι, από μία για κάθε ομάδα.
Αρχικά στο 40΄, εις βάρος της Ξάνθης, όταν στη σέντρα του Μαλόν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουάλας για να σκοράρει στο 41΄ ο Ναζλίδης, ενώ στο 42΄ ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη και ο Νιέτο έγραψε το 1-1 στο 43ο λεπτό.
Σε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο 50ό λεπτό, όταν σε αντεπίθεσή της ο Νιέτο πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Βασιλακάκη, εκείνος έχασε το κοντρόλ και πάτησε για τον Σολτάνι, αλλά ο Αλγερινός δεν βρήκε καλά την μπάλα, καθυστέρησε και ανακόπηκε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












