Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι στο ”Άνφιλντ” ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ για τη 17η αγωνιστική στην πρέμιερ λιγκ.
Οι γηπεδούχοι του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκαν στο 45΄ με τον Φελίπε Κουτίνιο αλλά δύο λεπτά αργότερα, στις καθυστερήσεις, ο Ματιέ Ντεμπισί ισοφάρισε για τους ”κανονιέρηδες” του Αρσέν Βενγκέρ.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ολιβιέ Ζιρού έβαλε μπροστά την ομάδα του γράφοντας το 1-2 στο 64ο λεπτό και τα πράγματα φάνηκαν να πηγαίνουν άσχημα για τους ”κόκκινους”, που είδαν τον Φάμπιο Μπορίνι να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις.
Η ομάδα του Λονδίνου είναι όμως πολύ δύσκολο να κρατήσει αποτέλεσμα όταν η διαφορά είναι στο γκολ και το απέδειξε δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο έβδομο λεπτό (!) του έξτρα χρόνου από τον Μάρτιν Σκρτελ.
Η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να φτάσει τη Σαουθάμπτον στην πέμπτη θέση, καθώς με τον ένα βαθμό πήγε στους 27 και είναι έκτη, μαζί με την Τότεναμ, ενώ η Λίβερπουλ (22) είναι δέκατη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












