Skip to main content

Ήττα με «κάτω τα χέρια» στην Μόσχα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός μόνο στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Από κει και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να «κοιτάξουν στα μάτια» την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία νίκησε πολύ εύκολα με 80-61, στο πρώτο χρονικά ματς της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Για την ελληνική ομάδα η σημερινή (3/12) ήταν η 5η ήττα σε 10 ματς και δεύτερη διαδοχική μετά την Μπασκόνια, ενώ οι Ρώσοι με την 7η σερί επιτυχία τους βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 9-3 και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Κορυφαίος των νικητών ο εξαιρετικός Μάικ Τζέιμς (16 πόντοι, 7 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), ενώ από τον Ολυμπιακό πάλεψε ο Χασάν Μάρτιν, με 10 πόντους και 5/7 δίποντα.

Στην 3η περίοδο υπήρξε αρκετός εκνευρισμός από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» για τα σφυρίγματα των διαιτητών, με αποτέλεσμα από τς διαμαρτυρίες ν’΄ αποβληθεί από τον πάγκο τους ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δύο τεχνικές ποινές.

Πλέον, οι Πειραιώτες σκέφτονται τα δύο εκτός έδρας ματς που έχουν να δώσουν την επόμενη εβδομάδα, με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη στις 8/12 (εξ αναβολής) και αυτό που ακολουθεί στις 10/12 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.