Skip to main content

«Λευκή» ισοπαλία στη Μυτιλήνη για Καλλονή και Παναιτωλικό

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μυτιλήνης ανάμεσα στην Καλλονή και τον Παναιτωλικό, για τη 14η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους κι έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο στη σειρά αγώνα, ενώ η ομάδα του Αγρινίου κατέγραψε την έκτη φετινή ισοπαλία της.

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και είχε ρυθμό, όχι όμως και φάσεις καθώς αμφότερες οι ομάδες διακρίνονται για την ανασταλτική λειτουργία τους. Ένα σουτ του Χουάνμα στο 15΄ που έφυγε άουτ, άλλο ένα του Λεοζίνιο στο 20΄ που δεν δυσκόλεψε τον Ράφαελ κι ένα πλασέ εκτός περιοχής του Εντζεγκέλε στο 22΄ που μπλόκαρε ο Χογκ, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο αγώνας την πρώτη μισή ώρα του.

Από το 30΄ και ύστερα, όμως, το παιχνίδι ”ζεστάθηκε”, καθώς στο λεπτό εκείνο ο Μανούσος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν από λάθος του Κέβιν πήρε την μπάλα και σούταρε, για να αποσοβήσει τον κίνδυνο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Χουάνμα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου, από την πλευρά της, φάνηκε πραγματικά απειλητική σε αυτό το διάστημα στο 36ο λεπτό, όταν ο Γοδόι επιχείρησε το σουτ από πολύ καλή θέση, η μπάλα βρήκε σε κάποιον συμπαίκτη του και έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Χογκ, για να κλείσει το πρώτο 45λεπτο με ένα βολέ του Μανούσου που απέκρουσε σε δύο χρόνους ο Ράφαελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ξεκίνησε επιθετικά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, το οποίο πλησίασε στο 52ο λεπτό με τον Χουάνμα να μπαίνει απειλητικά στην περιοχή αλλά να τελειώνει άσχημα τη φάση, ενώ στο 77΄ και σε φάουλ του Λεοζίνιο ο Αντέγιο απέτυχε να κάνει σωστά την προβολή, για να «απαντήσει» ο Καλογέρης στο 80΄, με το εν κινήσει πλασέ του να περνά ελάχιστα άουτ.

Η τελευταία φάση του αγώνα, όμως, ήταν εκείνη που «άναψε» φωτιές, καθώς σε εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα στις καθυστερήσεις ο Ράφαελ έκανε δύσκολη απόκρουση, ο Βαλιός πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας οφ σάιντ, ενώ ο αμυντικός της Καλλονής φαινόταν να καλύπτεται.