Skip to main content

Βόλεϊ: Η παράδοση συνεχίστηκε στο Ζηρίνειο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για 5η συνεχόμενη χρονιά (6η συνολικά νίκη σε όλες της διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί) η Κηφισιά νίκησε τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο, αυτή την φορά με 3-1 σετ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 σετ, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 1-2, αλλά η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη πήρε το τέταρτο σετ και πανηγύρισε το «τρίποντο».

Για το συγκρότημα του Ανδρεόπουλου ήταν η δεύτερη ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, καθώς την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ στην Κυψέλη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.