Skip to main content

Μπέντο: Μπορούμε και καλύτερα

Η ομάδα του πήρε μια μεγάλη σε σημασία και έκταση νίκη (3-0) απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, όμως ο Πάουλο Μπέντο δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του στη Nova μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και από την απόδοση στην επανάληψη.

«Δεν κάναμε το καλύτερο μας ματς. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο παρά τις πολλές διακοπές και τα νεύρα. Βάλαμε γκολ από στημένο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο χάθηκε ο ρυθμός κι εμείς δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε», είπε ο Μπέντο.

«Κάναμε λιγότερα από αυτά που θα μπορούσαμε και χάσαμε σε αποτελεσματικότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις στημένες φάσεις, αλλά θα μπορούσαμε ακόμη καλύτερα», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Βάλαμε 8 γκολ στα ντέρμπι και δεχτήκαμε μόλις ένα. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να σπάσουμε το ρεκόρ νικών στην έδρας μας»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μπέντο έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος: «Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής με εξαίρεση το ματς στην Λάρισα που χάσαμε, στα περισσότερα ματς φάνηκε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η ομάδα με την πιο καλή επίθεση, την πιο καλή βαθμολογία αλλά και τα λιγότερα γκολ που έχει δεχθεί. Είναι και η ποιότητά μας. Είμαστε πρώτοι αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».