Skip to main content

Πρώτη επιλογή ο Παούνοβιτς για Παναθηναϊκό

Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι η πιο σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει το διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, καθώς στον 38χρονο Σέρβο τεχνικό συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες.

Ο Παούνοβιτς είναι ο προπονητής υπό την καθοδήγηση του οποίου η Εθνική ομάδα Κ20 της Σερβίας κατάκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες.

Ο Σέρβος φέρεται να έχει συμφωνήσει στα βασικά σημεία της συνεργασίας και αναμένεται εντός των προσεχών ωρών στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους «πράσινους».

Η επιλογή του πληροί όλα τα κριτήρια που είχε θέσει η διοίκηση για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου: είναι νέος σε ηλικία άρα φιλόδοξος για να πετύχει, ξένος και με προσιτό κασέ.

Προπονητικά η διαδρομή του Παούνοβιτς δεν είναι μεγάλη, λογικό βεβαίως λόγω της ηλικίας του, όμως ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε υψηλό επίπεδο και ειδικά στην Primera Division.

Στην Ισπανία ο Παούνοβιτς έπαιξε στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Οβιέδο, Χετάφε, Αλμερία, Ανόβερο, Ρούμπιν και Παρτιζάν, ολοκλήρωσε δε την καριέρα του το 2011 στις ΗΠΑ με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.