Skip to main content

Super League: Πέρασε κι από τη Βέροια ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε άλλο ένα… εμπόδιο στη μάχη για τα πλέι οφ, περνώντας νικηφόρα με 1-0 από τη Βέροια στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και κακό θέαμα.

Η «βασίλισσα του βορρά», που δεν δείχνει πλέον ικανή να ανακάμψει και είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε ούτε να δημιουργήσει ούτε να απειλήσει.

Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τελική προσπάθεια και κράτησαν μάλλον άνετα το σκορ ως το τέλος, χάνοντας ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Στο 8ο λεπτό ο Σιώπης προσπάθησε να τροφοδοτήσει από τον άξονα τον Μασούρα, η μπάλα έφθασε μετά από κόντρες στον Μπεν και ο πρώην παίκτης της Βέροιας με συρτό σουτ έγραψε την ιστορία του αγώνα.

Στο 17΄ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν από κάθετη μπαλιά η μπάλα έφθασε στον Μαχμούτοβιτς αλλά εκείνος έχασε το κοντρόλ της και τον πρόλαβε ο Ασίγκμπα.

Στην επανάληψη η Βέροια ανέβασε ρυθμό, αλλά ο Πανιώνιος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν δημιούργησαν ευακιρίες κι έτσι οι Νεοσμυρνιώτες έφυγαν με το διπλό.