Skip to main content

Πνίγηκε 69χρονη στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία ”ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ” δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, 69χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (κάρπα) από τον ναυαγοσώστη, από πλήρωμα ναυαγοσωστικού σκάφους καθώς και από ιδιώτη ιατρό, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ζαγοράς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

naftemporikigr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.