Skip to main content

Στη Ρώμη την ερχόμενη εβδομάδα ο Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με το Αnsa

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Πιερ Κάρλο Πάντοαν θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρώμη ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου Ansa από την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάντοαν, από τους στενότερους συνεργάτες του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, έχει δηλώσει σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι θεωρεί πως θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, από τη στιγμή που η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη εξυπηρετεί τόσο το συμφέρον ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και της Ελλάδας. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.