Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα ενώ πρόσκαιρες βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στην Πελοπόννησο αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στο Αιγαίο θα φτάνουν βαθμιαία τα 6 με 7 μποφόρ.
Ειδικότερα, στην Αττική, τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπική συννεφιά τις απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












