Skip to main content

Θ. Πάγκαλος: O Αλ. Τσίπρας θέλει να γίνει ο Στάλιν της Ελλάδας

Για «πραξικόπημα σε βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας» έκανε λόγο ο Θ. Πάγκαλος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «Βήμα FM», χαρακτηρίζοντας «αλήτικη ομάδα κακοποιών» την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς σχετικά με το δημοψήφισμα, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι θα απαντούσε «όχι» εάν δεν ήταν «αυτή η αλήτικη ομάδα κακοποιών η οποία κυβερνά τη χώρα, άρπαξε την εξουσία και παραβιάζει συστηματικά το Σύνταγμα». «Αν με ρωτήσετε αν σας αρέσει αυτός ο συμβιβασμός ή όχι, θα απαντήσω όχι. Εγώ θέλω να ψηφίσω όχι στον Τσίπρα, όχι στην εγκληματική παρέα του, όχι στην παραβίαση του Συντάγματος, όχι στην καταπάτηση κάθε νόμου και κάθε εθίμου, που μάς έκανε να ζούμε μέσα σε μια πολιτισμένη μέχρι τώρα, όχι στη δραχμή, όχι στην επιστροφή του κόσμου στην κομμουνιστική δικτατορία και αυτό το όχι είναι ‘ναι’», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι με το «ναι» αποφεύγονται όλα τα παραπάνω.

«Αυτοί δεν θέλουν να πετύχει η διαπραγμάτευση. Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, τερτίπια, παραπλανήσεις και ψέματα. Στην Ελλάδα θέλουν δραχμή. Αυτά τα παιδιά είναι αριστοκράτες, άεργοι, φανατικοί, δογματικοί, θανατολάτρες, θέλουν το θάνατο της χώρας», συμπλήρωσε.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι «θέλει να γίνει ο Στάλιν της Ελλάδας» και πρόσθεσε πως αν βγει το «ναι» θα πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

Ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε σφοδρά πυρά και κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Δεν είναι καλά η γυναίκα. Είναι δυνατόν να αφήσουμε να διαλυθεί η Βουλή, κάτω από μια ψυχωτική ατμόσφαιρα;», διερωτήθηκε. Επισήμανε μάλιστα ότι θα πρέπει ο Πρωθυπουργός «να παρακαλέσει την κ. Κωνσταντοπούλου να μπει στην άκρη και να της αναθέσει κάποιον άλλο ρόλο».