Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη των «παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ».
Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε εν όψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Ιουνίου.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε επίσης ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα πρέπει να εξετάσει συγκεκριμένα μέτρα κατά των εμπλεκόμενων στις παράνομες δραστηριότητες, εφόσον η Τουρκία επιμείνει στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












