Skip to main content

Μελβούρνη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τρεις νεκροί και 20 τραυματίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε σήμερα πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία μετέδωσε ότι ο δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και πριν το αιματηρό περιστατικό είχε διαπληκτιστεί με μέλη της οικογένειας του..

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στη διάσημη οδό (Bourke Street).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.