Skip to main content

Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια διαφορά ΝΔ – ΕΛΑΣ, μάχη για την τρίτη θέση

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με την έρευνα, επτά στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μονοψήφια διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης καταγράφεται στην πρόθεση ψήβου στον Σφυγμό Ιουλίου της Prorata για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25%, ενώ στη δεύτερη θέση εδραιώνεται η ΕΛΑΣ με 15,5%, ενισχυμένη σε σχέση με την προηγούμενη καταγραφή.

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει στο 8,5%, ενώ για την Ελπίδα για τη Δημοκρατία καταγράφεται αντίστοιχο ποσοστό, με μικρή, όμως, υποχώρηση σε σχέση με τον Σφυγμό Ιουνίου.

Ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 7%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Φωνή Λογικής με 4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και το ΜέΡΑ25 με 3%.

Σύμφωνα με την έρευνα, επτά στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Διαβάστε όλη τη δημοσκόπηση εδώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.