Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Περιφερειακή, έπειτα από τα έργα κατεδάφισης της γέφυρας Πανοράματος

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM/EUROKINISSI)

Νωρίς το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς τη Χαλκιδική, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και εκείνο προς την Καβάλα και την Κατερίνη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην κυκλοφορία έχουν δοθεί και τα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου 11, τα οποία είχαν κλείσει από το βράδυ της Παρασκευής για την κατεδάφιση και του δεύτερου τμήματος της γέφυρας Πυλαίας – Πανοράματος, στο πλαίσιο των εργασιών για το Flyover.

Νωρίς το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς τη Χαλκιδική, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και εκείνο προς την Καβάλα και την Κατερίνη. Η κοινοπραξία του έργου είχε ενημερώσει για τον 48ωρο καθολικό αποκλεισμό των δύο κατευθύνσεων του δρόμου, προκειμένου να συνεχιστούν τα έργα στην περιοχή, από όπου διέρχονται καθημερινά χιλιάδες οχήματα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.