Skip to main content

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Νεκρή μία 44χρονη μητέρα σε τροχαίο

Φωτ. αρχείου. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του δυστυχήματος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/04) στον Πλάτανο Αλμυρού, στη Μαγνησία, όπου μια γυναίκα 44 ετών έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για μητέρα δύο παιδιών.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 15:00, όταν η άτυχη γυναίκα κινούνταν με δίκυκλο σε αγροτική οδό της περιοχής. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από αυτό και να τραυματιστεί σοβαρά, κυρίως στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.