Skip to main content

Βροχερά και «μουντά» Χριστούγεννα σε ολόκληρη τη χώρα δείχνουν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα

EUROKINISSI

Θα υπάρξουν και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Οριστικοποιείται», όσο αυξάνονται τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα, το σκηνικό του καιρού για τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Meteo.gr) ο καιρός τις ημέρες των Χριστουγέννων θα παρουσοάσει αλλαγές με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μάλιστα θα υπάρξουν και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας και πρόσκαιρα -την ημέρα των Χριστουγέννων- σε περιοχές της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.

Αναλυτικά:

  • Αύριο Τετάρτη (παραμονή Χριστουγέννων) τις πρωινές ώρες προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά τμήματαπου βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αυτό θα είναι το σκηνικό και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη.
  • Την Πέμπτη (Χριστούγεννα), βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χωρας αλλά και  στην Αττική. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.