Skip to main content

Τέμπη: Αντιδράσεις για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – «Τα ονόματα των παιδιών μου δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ»

REUTERS/Alexandros Avramidis

Διαφωνίες φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η επιβολή αντιτίμου για την παρακολούθηση της μεγάλης συναυλίας για το δυστύχημα στα Τέμπη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αντίθετος με τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο στις 11 Οκτωβρίου, είναι ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Ο κ. Πλακιάς με ανάρτηση του έδειξε τη διαφωνία του με τον τρόπο που αυτή θα γίνει, καθώς και με το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Ο κ. Πλακιάς αναρωτήθηκε επίσης αν κάποιος ζήτησε να δει το καταστατικό του συλλόγου και αν αυτός είναι νόμιμος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τα ονόματα των δικών του παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ, λέγοντας πως όποιος έχει την οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του. Επεσήμανε δε ότι κάποτε θα γίνει αυτή η συναυλία δωρεάν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.