Skip to main content

Η Τέχνη της Απόλαυσης: Μια Πολιτιστική και Γαστρονομική Εμπειρία στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Έναν μυστικό κήπο μέσα στο παλμό της πόλης - Sponsored content

Στην καρδιά της πόλης, το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη με τη γαστρονομία στο B&E Goulandris Café-Restaurant που το διαχειρίζεται η εταιρεία Δειπνοσοφιστήριον.

Πρόκειται για έναν μυστικό κήπο, μέσα στο παλμό της πόλης, που παρέχει μια δροσερή και ήρεμη απόδραση από την καθημερινότητα.

Το Café-Restaurant ξεχωρίζει για το ζεστό και διακριτικό design του, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας. Είτε ψάχνετε για ένα χαλαρό πρωινό, ένα απολαυστικό brunch, είτε για ένα εκλεκτό μεσημεριανό γεύμα, η έμπειρη ομάδα του Δειπνοσοφιστηρίου είναι εκεί για να ικανοποιήσει κάθε γαστρονομική σας επιθυμία. Το μενού έχει δημιουργηθεί από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, εξασφαλίζοντας πιάτα υψηλής ποιότητας και γεύσης. Η εξαιρετική επιλογή των κρασιών από τον διεθνούς φήμης, κορυφαίο sommelier Άρη Σκλαβενίτη συμπληρώνει την εμπειρία, ενώ ο mixologist Άρης Χατζηαντωνίου έχει καταρτίσει έναν κατάλογο ποτών που περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερα low adv cocktails, ιδανικά για τις απογευματινές ώρες, καθιστώντας κάθε γεύμα μια αξέχαστη γαστρονομική περιπέτεια.

Αφού απολαύσετε το γεύμα σας, μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τη Συλλογή του Ιδρύματος, η οποία θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ιδιωτικές συλλογές τέχνης του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα. Με έμφαση στη νεότερη και σύγχρονη τέχνη, η Συλλογή περιλαμβάνει σπάνια έργα από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως οι Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Picasso, Miró, και πολλοί άλλοι. Παράλληλα, θα βρείτε έργα κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Τσαρούχης, ο Μόραλης και ο Takis, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της εξέλιξης της τέχνης από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία όπου η τέχνη συναντά τη γαστρονομία στο B&E Goulandris Café-Restaurant. Ανακαλύψτε έναν χώρο που συνδυάζει την αισθητική με τις γεύσεις, δημιουργώντας μια όαση δροσιάς και πολιτισμού στην καρδιά της πόλης

Ερατοσθένους 13, 116 35 Αθήναt: 210 7562895 |www.dipnosofistirion.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή: 10:00 – 18:00
Τρίτη ΚΛΕΙΣΤΑ