Skip to main content

Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλει – 24ωρο «χειρόφρενο» στα μέσα σταθερής τροχιάς

(EUROKINISSI / ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ )
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πρωτομαγιά, Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το συνδικάτο εργαζομένων στον ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην απεργία με στάσεις εργασίας.

Ειδικότερα, δεν θα κινηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις αστικές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Εξάλλου, 24ωρο χειρόφρενο θα σηκώσουν και τα μέσα σταθερής τροχιάς – ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.