Δύο άτομα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους όπλα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Τρικόρφων.
Αστυνομικοί οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σε οχήματα σε διάφορα σημεία της Αθήνας, τους έκριναν υπόπτους.
Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους όπλα.
Τα δύο άτομα, Τούρκοι κουρδικής καταγωγής σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, συνελήφθησαν από τις αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 8 το πρωί σε οχήματα σε τρία διαφορετικά σημεία της Αθήνας, με τις αρχές να εξετάζουν το σενάριο οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών.
Διαβάστε επίσης:
Πεδίον του Άρεως: Στις φλόγες αυτοκίνητα – Διακοπή κυκλοφορίας στη Ζαΐμη
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












