Skip to main content

Αγία Βαρβάρα: Ο άγριος καβγάς μεταξύ πεθερού και γαμπρού που κατέληξε σε στυγερή δολοφονία

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας - Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου

Με δύο πυροβολισμούς με την κυνηγετική του καραμπίνα σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του ο 69χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Το έγκλημα εκτυλίχθηκε στην τριώροφη κατοικία όπου διαμένει η οικογένεια. Ο 57χρονος γιατρός ειδοποίησε τον κουνιάδο του που μένει στο ίδιο κτίριο να κατέβει στο σπίτι του και να μείνει με τα δύο παιδιά του θύματος καθώς η σύζυγός του έλειπε εκτός Αθηνών και ο ίδιος έπρεπε να πάει σε μία δουλειά με το τρίτο παιδί του.

Ο 69χρονος ενημερώθηκε ότι ο γαμπρός του θα έφευγε από το σπίτι, κατέβηκε στην είσοδο του σπιτιού όπου και τον περίμενε. Όταν επέστρεψε, τον πυροβόλησε δύο φορές με το κυνηγετικό του όπλο.

Ο κουνιάδος του θύματος, ο οποίος είναι αστυνομικός, άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε τις αρχές. Οι αστυνομικοί, μόλις έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αιμόφυρτο τον 57χρονο στην αυλή του σπιτιού.

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία προσπάθησε να μεταβεί προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αλλά τον εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και τον συνέλαβαν.

Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου

Ο 69χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν τα προβλήματα που – όπως υποστηρίζει – είχε η κόρη της στον γάμο της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο 57χρονος κακοποιούσε την κόρη του, ισχυρισμός που όμως διαψεύδεται από άτομα του οικογενειακού και συγγενικού περιβάλλοντος του δράστη.