Skip to main content

Κολωνός: 6 συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Αναζητούνται και άλλοι εμπλεκόμενοι

Σε έξι συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό πυροβολισμών στην οδό Λένορμαν, στον Κολωνό, το περασμένο Σάββατο.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου έξι άτομα (δύο Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δύο εκ των κατηγορουμένων, ενώ κινούνταν με όχημα επί της οδού Λένορμαν, συνεπλάκησαν με άλλα άτομα, με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών.

Άμεσα, έπειτα από αστυνομικές έρευνες, εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, σταθμευμένο κοντά σε αποθήκη στην περιοχή της Αθήνας -στην οδό Αγίας Άννης, σύμφωνα με πληροφορίες-, εντός της οποίας εντοπίστηκαν τόσο οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος, όσο και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι.

Από έρευνα στην αποθήκη, αλλά και την κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και χρηματικό ποσό 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.