Τα όσα εκτυλίχθηκαν σε ζαχαροπλαστείο της Νίκαιας, όταν εξουδετέρωσε επίδοξο ληστή χτυπώντας τον με σφουγγαρίστρα, περιέγραψε υπάλληλος του καταστήματος. Η ίδια συνειδητοποίησε αμέσως από τον ήχο των πυροβολισμών ότι το όπλο έριχνε καψούλια, γεγονός που της έδωσε το θάρρος να αντεπιτεθεί.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι είχε υποψιαστεί τις προθέσεις του άνδρα μόλις παρατήρησε τα γάντια στα χέρια του, ενώ με την πρώτη ευκαιρία ενεργοποίησε το «κουμπί πανικού» δίπλα στο ταμείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής. Ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μπλε καπέλο και μαύρη χειρουργική μάσκα, εισέβαλε στο κατάστημα και κατευθύνθηκε προς το ταμείο.
«Μόλις είχα βγει από το μπάνιο κρατώντας τη σφουγγαρίστρα και ξεκίνησα να καθαρίζω πίσω από τα ψυγεία. Φτάνοντας στο ταμείο, αντιλήφθηκα ότι είχε μπει κάποιος. Με πλησίασε αργά. Φορούσε μάσκα, του είπα καλησπέρα και τότε πρόσεξα τα γάντια. Εκεί κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο για πελάτη», δήλωσε η εργαζόμενη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
«Αμέσως μετά έβγαλε όπλο, το οποίο κρατούσε κοντά στο σώμα του, και φώναξε “ληστεία”. Τον παρακάλεσα να μη με πειράξει και απαίτησε να βάλω τα χρήματα του ταμείου σε σακούλα. Πήρα τη σακούλα, την άνοιξα και κινήθηκα προς το ταμείο για να του τα δώσω, καθώς οδηγία του ιδιοκτήτη είναι να παραδίδουμε τις εισπράξεις σε τέτοιες περιπτώσεις για την ασφάλειά μας. Καθώς εκείνος γύρισε το κεφάλι προς την πόρτα για να ελέγξει αν έρχεται κανείς, βρήκα την ευκαιρία, πάτησα το κουμπί πανικού κάτω από το ταμείο και έσκυψα πίσω από τα ψυγεία. Τότε άρχισε να πυροβολεί. Μόλις κατάλαβα από τον ήχο ότι το όπλο έριχνε καψούλια, άρπαξα τη σφουγγαρίστρα και άρχισα να τον χτυπώ», κατέληξε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











