Skip to main content

Χαλκίδα: Αναζητούνται τα κίνητρα της 39χρονης – Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία

Φωτ. αρχείου: Nikos Libertas / SOOC

Ο 43χρονος δέχθηκε απανωτές μαχαιριές και άφησε την τελευταία του πνοή

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού, έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου.

Ο 43χρονος δέχθηκε απανωτές μαχαιριές από μία 39χρονη γυναίκα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τον 43χρονο να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του, έξω από το οποίο δέχθηκε την επίθεση, λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν η σύζυγος του 43χρονου, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού όταν διαπράχθηκε η επίθεση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 43χρονος και η 39χρονη γνωρίζονταν από παλιά και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η συλληφθείσα τον παρενοχλούσε και σκεφτόταν να καταθέσει η εις βάρος της ασφαλιστικά μέτρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θ. Τάρτης, ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

Κατά τη δημόσια τηλεόραση, η σύζυγος του θύματος δήλωσε ότι «είμαι συντετριμμένη, ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, όμως δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Ο δικηγόρος της 39χρονης, Θ. Κοντσιλίδης, είπε από την πλευρά του ότι «είναι σοκαρισμένη, δεν έχει καταθέσει ακόμη, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι να προστατεύσει τα παιδιά της».