Skip to main content

Πέθανε η 16χρονη που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από κοκτέιλ ναρκωτικών

(EUROKINISSI)

Τραγικός επίλογος για την ανήλικη που είχε εντοπιστεί σε σπίτι στον Βύρωνα χωρίς τις ασθήσεις της - Στη φυλακή δύο από τα μέλη της σπείρας

Κατέληξε η 16χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από χρήση κοκτέιλ τοξικών ουσιών.

Η ανήλικη είχε εντοπιστεί στις αρχές του μήνα, σε σπίτι στον Βύρωνα χωρίς τις ασθήσεις της. Μετά τη διακομιδή τής 16χρονης στο νοσοκομείο η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, που ερευνά τη δράση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στη φυλακή δύο από τα πέντε άτομα που κατηγορούνται ότι της χορήγησαν τον κοκτέιλ ναρκωτικών. Οι υπόλοιποι τρεις είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της η 16χρονη δεν μπορούσε να ξεφύγει από το κύκλωμα των ναρκωτικών. «Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν έψαχνα να βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς, της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» ανέφερε η μητέρα της στην κατάθεσή της.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ