Skip to main content

Νέο «άλμα» επισκεψιμότητας για το naftemporiki.gr – 8,2 εκατ. μοναδικοί χρήστες τον Ιούνιο

Η ηλεκτρονική έκδοση της «Ν» κερδίζει συνεχώς έδαφος στη διαδικτυακή ενημέρωση κατακτώντας νέες «κορυφές»

Σταθερά ανοδική τροχιά διαγράφει η ηλεκτρονική έκδοση της «Ναυτεμπορικής» οκτώ μήνες μετά την ολική ανανέωσή της, όπως επιβεβαιώνει ένα ακόμη ρεκόρ επισκεψιμότητας που κατέκτησε το naftemporiki.gr τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Google Analytics, συνολικά 8,2 εκατ. μοναδικοί χρήστες εμπιστεύθηκαν το site της «Ν» για την ενημέρωσή τους στη διάρκεια ενός μήνα καταιγιστικών εξελίξεων, τόσο εγχώριου όσο και διεθνούς ενδιαφέροντος. Το αποκορύφωμα της ανοδικής αυτής πορείας ήρθε την Κυριακή των εκλογών της 25ης Ιουνίου, οπότε και 871.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το naftemporiki.gr προκειμένου να ενημερωθούν για την εκλογική διαδικασία.

Οι επιδόσεις αυτές συνιστούν μία ακόμη απτή απόδειξη της εμπιστοσύνης των χρηστών του διαδικτύου, που επιβραβεύουν με την προτίμησή τους τη διαχρονική προσήλωση της «Ν» στις αξίες της άμεσης, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης. Παράλληλα όμως θέτουν τον πήχη πιο ψηλά για την ομάδα της «Ν» και αποτελούν εφαλτήριο ακόμη πιο σκληρής δουλειάς στη «μάχη» για σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση.

Πρωτοπόρο στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Ελλάδα από το 1996, το naftemporiki.gr, επενδύει αδιαλείπτως σε νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και εργαλεία που διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών στην πληροφορία. Παράλληλα εμπλουτίζει σταθερά το περιεχόμενο και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του, γεγονός που το έχει καθιερώσει ως έγκριτο κόμβο πληροφόρησης για όλο το φάσμα της ειδησεογραφίας: από την οικονομία και την επιχειρηματική σκηνή μέχρι τις αγορές και τη ναυτιλία, από το ελληνικό πολιτικό τοπίο μέχρι τις εξελίξεις στη διεθνή σκακιέρα, από την πρωτοπορία της τεχνολογίας μέχρι την πολιτιστική επικαιρότητα, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας.

Η «Ναυτεμπορική» ευχαριστεί τους αναγνώστες που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό με ταχύτατα και ψυχραιμία, ως το πλέον αξιόπιστο κεφάλαιο στην ποιοτική και αντικειμενική πληροφόρηση.

Μείνετε συντονισμένοι στo naftemporiki.gr και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις πτυχές της επικαιρότητας μέσα από πλούσια αρθρογραφία, αναλύσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, liveblog και συνεχή ροή ειδήσεων.