Skip to main content

Ηλιούπολη: Νέα προθεσμία για την απολογία του προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Απολογείται τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου θα απολογηθεί τελικά ο 44χρονος προπονητής προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος πέντε ανηλίκων– κατά τον χρόνο τέλεσης των πράξεων- κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, στις 13:00, διαδικασία που ορίστηκε όταν οδηγήθηκε στη δικαστική λειτουργό μετά τη σύλληψή του με ένταλμα των δικαστικών Αρχών για βαριές κακουργηματικές πράξεις που κατήγγειλαν πέντε ενήλικες, πλέον, πρώην αθλήτριές του και αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020. Έλαβε, ωστόσο, από την 14η τακτική ανακρίτρια νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών. Καλείται να αντικρούσει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για την φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα για την δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ