Skip to main content

Ηλιούπολη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες

ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών - Την Παρασκευή η απολογία του

Ποινική δίωξη σε βάρος του προπονητη του τάε κβο ντο, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγουσε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών στην Ηλιούπολη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος, αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή μετά την προθεσμία που έλαβε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια, εκτόνωνε πάνω τους τις αρρωστημένες ορέξεις του, είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στα οχήματά του, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρία λάπτοπ, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης. Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο προπονητής έχει ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον πέντε κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

naftemporiki.gr