Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απειλούσε να κάψει συγκάτοικό του – Της έριξε νέφτι και οινόπνευμα

ΕΛΑΣ

Η 59χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Στον εισαγγελέα ο δράστης.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εύφλεκτο και καυστικό υγρό φέρεται να έριξε σε 59χρονη συγκάτοικό του 48χρονος και να την απειλούσε να την κάψει, κρατώντας αναπτήρα.

Το συμβάν έγινε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς.

Η 59χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιθανότατα ο κατηγορούμενος, ο οποίος απαγόρευσε στη γυναίκα να εξέλθει του διαμερίσματος όπου την κλείδωσε, φέρεται να χρησιμοποίησε νέφτι και οινόπνευμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που του άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή. Ο 48χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή και παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.