Skip to main content

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ο συνήγορός της αμφισβητεί το πόρισμα των Καρακούκη - Καλόγρηα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της 34χρονης

Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις 9 το πρωί πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 34χρονη έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δυο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Σημειώνεται ότι είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης για να κληθούν να καταθέσουν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές. Ο συνήγορος της 34χρονης αμφισβητεί ειδικότερα το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, υποστηρίζοντας οτι αυτό ήταν προσυνεννοημένο και ζητεί να εξεταστούν κατ’ αντιπαρασταση με συγκεκριμένους ιατροδικαστές.

Ποιους ιατροδικστές έχει ζητήσει για εξέταση ο συνήγορος της κατηγορουμένης

Συγκεκριμένα ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων οι: Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Φώτιος Χατζηνικολάου, αναπληρωτής καθηγητής ιατροδικαστικής στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και Συμεών Μεσογίτης, ιατροδικαστής. Επιπλέον ζητεί να κληθούν και να εξετασθούν συμπληρωματικά οι Νικόλαος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγρηας, Χρήστος Ευτυχιάδης αλλά και να εξετασθούν για πρώτη φορά οι Χαρά Σπηλιοπούλου Γεώργιος Σταυρουλάκης.

Ακόμη κατέθεσε αίτημα προκειμένου να κληθεί για κατάθεση ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης ο οποίος και έχει κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή κατ’ εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Μαλένας. Ακόμη ζήτησε να κληθεί και η παθολογοανατόμος κ. Αντιγόνη Μητσέλου.

naftemporiki.gr