Skip to main content

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε κι άλλους βιαστές

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει κι άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσα από τον Ηλία Μίχο για να βιάσουν το παιδί.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη υπήρξε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού και εκπόρνευσης. Η ανήλικη μέσα από τις καταθέσεις έχει προβεί στην ταυτοποίηση κι άλλων βιαστών της, μεταξύ των οποίων κι ένας παντρεμένος μεσήλικας με δυο κόρες που της είχε ζητήσει να πάνε κι εκδρομή.

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει κι άλλους άνδρες που είχαν κλείσει ραντεβού μέσα από τον Ηλία Μίχο για να βιάσουν το παιδί.

«Έχει υποδείξει στις αρχές και άλλα άτομα. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί αλλά αντιθέτως για τη μητέρα που το 12χρονο κορίτσι δεν έχει αναφέρει απολύτως τίποτα δυστυχώς ακόμα κρατείται προσωρινά», σημείωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της 12χρονης, υπήρχε άτομο που την είχε οδηγήσει σπίτι του, ένας παντρεμένος μεσήλικας με παιδιά που της ζητούσε να φύγουν διήμερο, αλλά και ακόμη ένας που την είχε οδηγήσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τον πρώτο άνδρα, η ανήλικη ανέφερε ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώρισε μέσα από την πλατφόρμα γνωριμιών που της είχε δημιουργήσει προφίλ ο Μίχος.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της 33ης ανακρίτριας.