Δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης μετά από μεταξύ τους καβγά που είχαν εντός διαμερίσματος.
Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 30χρονο από την Αλβανία.
Κατά την επιχείρηση σύλληψής τους τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ στο σπίτι εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, για την κατοχή της οποίας κατηγορούνται από κοινού οι δύο συλληφθέντες.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας κλήθηκαν στο διαμέρισμα μετά από κλήση στο Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης για επεισόδιο μεταξύ ενοίκων.
Στο εσωτερικό της οικίας εντόπισαν τον 33χρονο και τον 30χρονο.
Όπως κατήγγειλε ο πρώτος, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός, κατά τον οποίο ο δεύτερος τον απείλησε με μαχαίρι.
Ο 30χρονος κλωτσούσε τους αστυνομικούς
Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του, ο 30χρονος φέρεται να αντιστάθηκε σθεναρά, χτυπώντας και κλωτσώντας τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα τους απειλούσε.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Βρέθηκε κοκαΐνη
Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 13,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Για την κατοχή της ναρκωτικής ουσίας κατηγορούνται από κοινού οι δύο συλληφθέντες.
Η δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












