Skip to main content

Τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης

Intime News/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης απολογείται ο αστυνομικός που κατηγορείται κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά, στη διάρκεια καταδίωξης.

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής για τοποθέτηση εκρηκτικών σε δίκυκλα και οχήματα που βρίσκονται γύρω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Πάντως, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, μέχρι στιγμής δεν έχει εκκενωθεί το κτίριο. Στο σημείο έχουν φτάσει τα σκυλιά της Αστυνομίας και ερευνούν τον χώρο, μέσα και έξω από το δικαστικό μέγαρο, ωστόσο, όλες οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης απολογείται σήμερα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά, στη διάρκεια καταδίωξης, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός  βρίσκεται αυτή την ώρα στο γραφείο του ανακριτή.

Στο πλευρό του βρέθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί (με πολιτικά) που βρέθηκαν έξω από το γραφείο του ανακριτή για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί επίσης φίλοι και συγγενείς του 16χρονου που διαμαρτύρονται για την αιματηρή καταδίωξη, ενώ κάλεσμα απηύθυναν και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή και στην περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις.