Στην ανάγκη να υπάρξει «μια σθεναρή και ενιαία διεθνής αντίδραση στις προκλήσεις της Βόρειας Κορέας» μετά την τέταρτη πυρηνική δοκιμή που διεξήγαγε πρόσφατα η Πιονγκγιάνγκ, συμφώνησαν οι ΗΠΑ και η Κίνα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας, η αντίδραση αυτή θα εκφραστεί μέσω «μιας απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που θα φθάνει πιο μακριά από τις προηγούμενες αποφάσεις» σε βάρος της Βόρειας Κορέας, η οποία ήδη αντιμετωπίζει ευρείες διεθνείς κυρώσεις.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












